Παραχώρηση έκτασης στον οικισμό Μαΐστρου για την ανέγερση κτιρίου γυμνασίου, εντός τριετίας.

Την άμβλυνση του προβλήματος της σχολικής στέγης του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει στόχο η δωρεάν παραχώρηση και κατά κυριότητα συνολικής έκτασης 4.884 τμ από το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης Θύμιο Σώκο με αποκλειστικό σκοπό την ανέγερση γυμνασίου εντός τριετίας.

Η έκταση βρίσκεται στον συνοικισμό Μαΐστρο και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είχε αιτηθεί την παραχώρησή του με έγγραφο στις 28/3/2011.

Με βάση την απόφαση, η έκταση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για το σκοπό της παραχώρησης, να μην αλλάξει η χρήση της και να μην εκποιηθεί.

















2 σχόλια:

  1. Εγώ το λέω καθημερινά όπου μιλάω για Πολιτισμό και το γράφω σε όλα τα blog πάρτε παραδείγματα μερικοί από την λειτουργία των συλλόγων του Μαϊστρου είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας ... έχουν το τρόπο να κερδίζουν αλλά και το τρόπο να διεκδικούν !!!
    Θα έχετε πάντα ένα καλό λόγο να ακούτε από τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το κερδίζετε καθημερινά με τον τρόπο σας και τον σεβασμό σας στους θεσμούς, ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Σας χαίρομαι μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και εγώ με όλα τα παραπάνω και τους συγχαίρω για το κουράγιο και τους αγώνες τους . Αλλά για να δούμε θα ξεκινήσει ποτέ η ανέγερση του η θα γίνει όπως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που ενώ έχει ολοκληρωθεί η παράδοση πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή .
    Πάντως μπράβο σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή