13 και 14 Αυγούστου το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού.

Με ικανοποίηση οι φίλοι του «Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού», πληροφορήθηκαν, πως για φέτος η κρίση φέρνει διαφοροποίηση αλλά όχι κατάργησή του, και έτσι θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 13 ,14 Αυγούστου, με ένα μικρότερο πρόγραμμα και συμπιεσμένο κόστος, «προκειμένου να κρατηθεί ο θεσμός και να δυναμώσει για τον επόμενο χρόνο» σύμφωνα με τους διοργανωτές.
 Για άλλη μια χρονιά και φέτος οι νέοι και οι εθελοντές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και με τη συμπαράσταση του Δήμου κλείνουν «ραντεβού» στην Λίμνη περιμένοντας τους φίλους τους, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη νεολαία και τη μουσική. Χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα σχήματα, και με τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη, το Τυχερό θα υποδεχτεί «μετά μουσικής τους φίλους του» σε μια τοποθεσία οικοτουριστική που έχει αγαπηθεί από ντόπιους και ξένους επισκέπτες

Μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση, η οποία έχει σημαντικά διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Ε .Ζαπάρτας, μας λέει ότι «παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες και την κρίση αποφασίσαμε το Φεστιβάλ να γίνει, γιατί θα πρέπει να διατηρηθεί ο θεσμός. Βεβαίως, δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων ετών, αλλά υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τους φίλους μας που θα μας επισκεφτούν» τονίζει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρόγραμμα των εμφανίσεων σύμφωνα με τους διοργανωτές θα καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος του από τοπικά μουσικά σχήματα ενώ ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η εμφάνιση των STAVENTO η οποία έχει οριστικοποιηθεί.

«Θέλουμε αυτό το Φεστιβάλ που έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα να το κρατήσουμε ακόμα και με δύσκολες συνθήκες όπως είναι αυτές που περνάμε, με στόχο την επόμενη χρονιά να ανεβάσουμε και πάλι τον πήχη. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι περισσότερο, καθώς τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα. Για το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως για φέτος η είσοδος θα είναι ελεύθερη».
Οι εκδηλώσεις γίνονται υπο την αιγίδα του Δήμου με την σημαντική δουλειά και προσφορά του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας και των εθελοντών.

Δραστήριο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας
Η εθελοντική προσφορά σε περίοδο κρίσης, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ η δράση του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Τυχερού θεωρείται και όλα τα προηγούμενα χρόνια ιδιαίτερα σημαντική. Ιδρύθηκε το 1997 και είναι από τα πρώτα Συμβούλια Νεολαίας που είχαν συσταθεί στην περιοχή της Θράκης και ένα από τα πλέον δραστήρια της Ελλάδας. Σήμερα αριθμεί 300 μέλη και αποτελεί το συλλογικό όργανο έκφρασης της τοπικής νεολαίας. Καθοριστική είναι η παρουσία του στη διοργάνωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ του Δήμου Τυχερού, του Φεστιβάλ Νεολαίας, όπου δεκάδες εθελοντών, συμμετέχουν στην οργάνωση και την πραγματοποίησή του.


Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη.

1 σχόλιο:

  1. Bravo re magkes!!! Kalh sunexeia!!! Na min stamathsei pote!! Kathe xrono!! Anamenoume!!! Polu kalh fash to blog...!!! BET RACE TEAM (http://betrace.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή