Οι ‘’Αμαζόνες’’ του Α.Ο.Μαΐστρου κατακτούν το κύπελο στο τουρνουά ‘’Σοφία Τσερκέζη’’


Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΥ μετά από μία εξαιρετική αγωνιστική περίοδο για τα τμήματα των παγκορασίδων-κορασίδων συνεχίζουν την αγωνιστική δράση με την συμμετοχή τους σε τουρνουά αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Την Κυριακή 6/4/2014 στις Φέρες διοργανώθηκε το ετήσιο τουρνουά Βόλεϊ από τη ‘’Θύελλα’’ Φερών προς τιμήν της Σοφίας Τσερκέζη, της μεγάλης αυτής αθλήτριας Βόλεϊ που ανέδειξε η περιοχή και η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για κάθε μικρή βολεϊμπολίστρια.

Περισσότερες από 100 μικρές αθλήτριες δημοτικού σχολείου και 1ης Γυμνασίου από τα σωματεία : Θύελλα Φερών, Έβρος Σουφλίου, Νίκη Αλεξ/πόλης και Αμαζόνες Μαΐστρου, έπαιξαν δεκάδες παιχνίδια και διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα, το Βόλεϊ, μπροστά σε μια κερκίδα κατάμεστη από γονείς και φίλους του αθλήματος.

Οι ‘’Αμαζόνες’’ Μαΐστρου έλαβαν μέρος στο τουρνουά με την πολυπληθέστερη αποστολή, η οποία αποτελούνταν από 43 μικρές αθλήτριες του Βόλεϊ και διατήρησαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή τη φορά μάλιστα στο τελικό της διοργάνωσης συναντήθηκαν δύο ομάδες των ‘’Αμαζόνων’’ γεγονός που χαροποίησε ακόμη περισσότερο τους υπεύθυνους της ομάδας πιστοποιώντας την πρόοδο της από χρόνο σε χρόνο.

Το κύπελλο απένειμε η Σοφία Τσερκέζη η οποία παρακολούθησε με ενδιαφέρον όλο το τουρνουά και ενθάρρυνε τις μικρές αθλήτριες στις προσπάθειές τους.

Στη λήξη του τουρνουά οι αθλήτριες όλων των ομάδων αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ραντεβού για νέες συναρπαστικές συναντήσεις Βόλεϊ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ‘’Θύελλα’’ Φερών για την εξαιρετική διοργάνωση, την άριστη φιλοξενία αλλά και για τις ευκαιρίες που προσφέρει για την ανάπτυξη του γυναικείου Βόλεϊ στον Έβρο.



                                     

‘’Αμαζόνες’’ Α.Ο.Μαΐστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου